Naš tim2018-06-25T16:55:07+00:00

Naš tim

Dr Andrijana Ćulafić

Dugi niz godina kao lekar, specijalista ishrane (dijetolog) pokušavam da utičem na svest ljudi da shvate da je zdravlje nešto što zavisi od nas samih a ne od nekog drugog. Svojim ponašanjem i navikama, pre svega nutritivnim, svakim danom utičemo na kvalitet naših života.

I nije dovoljna samo ishrana. Pored pravilne, izbalansirane ishrane, važno je i svakodnevno kretanje, redovan san, pozitivan životni stav, kontrola stresa.

Iz dugogodišnje kliničke prakse u radu sa velikim brojem pacijentkinja sa ovim poremećajem, došla sam na ideju da se informacije o samom problemu i mogućnosti smanjenja simptoma sakupe na jedno mesto. Iskustvo pokazuje da trajne promene životnih navika daju dugoročne rezultate u ublažavanju simptoma ovog tako čestog poremećaja.

Žena bira zdravlje a mi smo tu da svakoj koja želi pomognemo.

Postani PCOS Lady dama i živi srećnim i ispunjenim životom!

Zorica Stanivuković

Ja sam Zorica Stanivuković, moj izbor je pravilna ishrana, priprema hrane i izbor namirnica, fizička aktivnost, sve u svemu kvalitetan život.

Hranom i ishranom se bavim dugi niz godina ne samo kao nuticionista i zaljubljenik u hranu već i kao majka i supruga.

Principe pravilne ishrane primenjujem u praksi tako što uvek učim i saznajem nešto novo. Ishrana nas uvek usmerava u dva puta: zdravlja i put bolesti. Uvek biram put zdravlja, pravilne ishrane i njena primena je moj cilj i misija.

Putovanje  kroz PCOS svet je naš zajednički cilj, da promenom životnih stilova unapredimo svoje zdravlje i kvalitetnije živimo.

Krenimo zajedno na PCOS Lady put dobrih navika!

Postani PCOS Lady

Žena bira zdravlje.

Kontakt